Apple
Samsung
Huawei
HTC Devices

Professionele apparaatreparatietechnici

De allerbeste in
Reparatie van elektrische apparaten

We weten dat uw apparaat belangrijk voor u is, daarom streven we ernaar om uw apparaat binnen enkele uren na ontvangst van uw apparaat weer bij u terug te krijgen.

Wanneer u uw apparaat aan ons retourneert, zal een getrainde technicus een diagnose stellen van het / de probleem (en) die het heeft en zal hij onmiddellijk beginnen met repareren / vervangen wat nodig is. Na reparatie zullen wij het apparaat in een volledig verzekerd pakket aan u retourneren.

Snelle en gemakkelijke reparaties

De meeste reparaties zijn geretourneerd
Binnen 3 uur

Of u nu kiest om uw toestel via een specifiek logistiek bedrijf af te leveren of direct naar onze winkel te brengen, wij garanderen dat uw toestel binnen drie uur (maximaal) wordt gerepareerd.

Hoe het werkt

Ons snelle en gemakkelijke proces in 3 fasen

Breng uw apparaat mee

Nadat u een reparatie hebt geselecteerd die u nodig heeft en het proces van de reparatiewizard hebt voltooid, drukt u de orderbevestiging af en brengt u ons uw apparaat.

Diagnose en reparatie

Zodra we uw pakket hebben ontvangen, begint een getrainde technicus de problemen te diagnosticeren. Zodra de reparatie is voltooid, is uw apparaat klaar om opgehaald te worden.

Apparaat gereed

We hebben het probleem vastgesteld, het defecte onderdeel vervangen en / of het apparaat gerepareerd. Garantie is inbegrepen bij specifieke reparaties.