Genuine Screen Repair Services

De overgrote meerderheid van de mobiele apparaten die tegenwoordig in productie zijn, gebruiken glas op hun buitenste laag. Hoewel dit glas het sterkste glas is dat op mobiele apparaten wordt gebruikt, is het toch vatbaar voor scheuren en breken als het op een hard oppervlak valt.

Bij NA Telecom vervangen we het hele paneel van gebroken glas en gebruiken we een directe fabrieksvervanging om ervoor te zorgen dat het eruitziet zoals het was toen het uit de fabriek kwam. We gebruiken ook originele onderdelen, zodat uw telefoon als nieuw functioneert.

De meeste schermreparaties worden uitgevoerd met goedkope vervangende schermen, die op korte termijn mogelijk werken, maar u zult altijd problemen met het aanraakscherm en drukgevoelige aanrakingen opmerken. De meeste nieuwe apparaten weten tegenwoordig of een echt scherm al dan niet is gerepareerd en kan daadwerkelijk worden uitgeschakeld en pas weer worden ingeschakeld als er een echt scherm is gebruikt. Bij NA Telecom gebruiken al onze reparaties originele onderdelen en hebben we 12 maanden garantie.

Alleen originele onderdelen gebruikt

Onze reparaties en vervangende onderdelen gaan de hele levensduur van de telefoon mee. Bij onze reparaties gebruiken we alleen originele onderdelen. Al onze reparaties worden geleverd met garantie.

Gemoedsrustgarantie

Garantie wordt geleverd met al onze reparaties, tenzij anders vermeld. Als de reparatie in het apparaat mislukt, zullen we het kosteloos voor u repareren. We geven je een gratis verzendlabel om het bij ons terug te krijgen.

Een elektronisch apparaat dat niet wordt ingeschakeld, kan het gevolg zijn van veel dingen. Meestal is er een fout met het moederbord of de batterij. We kunnen een reeks problemen diagnosticeren en alleen vervangen wat nodig is.
Veel touchscreens werken niet als het apparaat het slachtoffer is geweest van een zware val of als het apparaat eerder is 'gerepareerd' en er geen origineel scherm is gebruikt bij de vervanging. Al onze vervangende onderdelen worden geleverd met garantie.
Dat was een beetje gek, nietwaar? Sommigen zijn van mening dat al je problemen worden opgelost door het apparaat in een zak rijst te doen. Maar dit is niet waar en soms is de schade al aangericht.
Helaas kunnen we vanwege gezondheids- en veiligheidswetten leden van het publiek niet toestaan op ons terrein, dus we kunnen alleen postbezorging van uw apparaten accepteren.

Gallery